Arvonmääritys ja yrityskauppa

Tiedätkö mikä on yrityksen arvo?
Mikä tekee yrityksestä arvokkaan, onko se yrityksen menneisyys, nykyhetki vai yrityksen tulevaisuus?
Yrityksen arvo riippuu monista eri asioista, kuten yrityksestä, osaamisesta, tuotteista/palveluista, markkinoista, asiakkaista, jne…

Arvonmääritys on hyvä työkalu yrittäjälle, kun halutaan tietää, minkä arvoinen yritys on. Jos yrityksen myynnillä ei ole kiire, niin arvonmääritystä voidaan hyödyntää yrityksen kehittämistoimenpiteiden suunnittelemiseen.

Arvonmäärityksen ja yritysanalyysin perusteella voidaan kehittämistoimet suunnitella niin että yrityksen arvo kasvaa ja liiketoiminta kehittyy.

Business teorioiden mukaisesti yrityksen ja yrityksen johdon tavoitteena on yrityksen arvon kasvattaminen. Yrityksen arvon kasvattaminen nähdään selkeästi arvonmääritys ja yritysanalyysien kautta.

Arvonmääritys kannattaa teettää vain sellaisella ammattilaisella, joka tekee yrityskauppoja käytännössä. Vain heillä on oikea tietämys, tuntemus ja kokemus, mitä yrityksestä vois kauppatilanteessa saada tai mitä siitä kannattaisi maksaa. Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä ja yrityskaupan ammattilainen.

Kysy lisätietoa arvonmäärityksestä ja omistajanvaihdoksesta!

puh. 040 157 7718.

www.yrityskaupat.net

www.yritysmyyntikuntoon.fi/yrityskauppa-ja-yritys-myyntikuntoon/

Categories:

Tags:

Comments are closed