Yrityksen myyntikunto ja Yrityskauppa

Kun yrityskauppa on ajankohtainen, silloin kysytään kuntoa eli millainen on yrityksen myyntikunto?

Millainen on sinun yrityksen myyntikunto?
Urheilijan kunto voi olla hyvä tai se on heikko. Heikko kuntoinen urheilija harvemmin saavuttaa palkintosijoituksia.

Sama asia se on yrityskauppaan valmistautumisessa. Joko yritys on myyntikunnossa tai sitten ei.

Yrityksen myyntikuntoon laittamien kannattaa miettiä osaksi yrityksen sisäisiä kehitysprojekteja. Näin yritystä tullaan kehittäneeksi riittävän pitkällä ajanjaksolla ja ei tule kiire.

Yleisesti Ostajat etsivät tulevaisuuteen positiivisesti katsovia sekä toimintaa kehittäviä yrityksiä.

Yrittäjä, uskalla olla ajoissa liikkeellä ja uskalla kehittää yritystä eteenpäin. Yrityskauppa on yleensä jokaisella yrityksellä edessä ja silloin yritys tulisi olla myyntikunnossa.

ELY-keskuksen KehPa palveluilla voimme tehokkaasti analysoida yrityksesi valmiuden yrityskauppaan ja tarvittaessa voimme laatia Yritys Myyntikuntoon suunnitelman.
Linkki: Kehittämispalveluiden asiantuntijahakuun.

Ota yhteyttä, niin selvitetään paras etenemistapa. Ja valmistaudutaan yrityskauppa ja yritys myyntikuntoon toimenpiteisiin.
p. 040 157 7718
niko.halonen@yrityskaupat.net


Suomen Yrityskaupat
on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme yli 2000 tapauksen kokemuksella. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani. Yritysvälittäjämme palvelevat sinua valtakunnallisesti. 

Comments are closed