Yrityskauppa – Yrityksen myynti – Yritysmyyntikuntoon

Kuinka voin valmistautua yrityksen myyntiin?

Yrittäjälle yrityskauppa saattaa tulla eteen heti, 3 – 5 vuoden sisällä tai myöhemmin. Vaikka yrityksen myynti ei olisikaan ajankohtaista juuri nyt, niin yrityskauppaan kannattaa valmistautua ennakkoon. Yleisin ja kallein virhe on se, että tulee kiire.

Yrityksen myyntikunto ja yrityskauppa

Yrityksen myyntikunto olisi miellettävä yhtenä yrityksen sisäisenä kehitysprojektina, jossa yritystä kehitetään järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti. Yleisesti Ostajat etsivät tulevaisuuteen positiivisesti katsovia sekä toimintaa kehittäviä yrityksiä.

Uskalla olla ajoissa liikkeellä ja kehittää yritystä eteenpäin.

Me autamme sinua yritystoiminnan kehittämisessä ja yrityksen myyntikuntoon prosessissa.

Monipuolinen kokemuksemme yrityksien liiketoiminnan kehittämisestä, muutosjohtamisesta sekä vankkaosaamisemme yritysten rahoitussuunnittelusta tarjoaa hyvän lähtökohdan yrityksen myyntikuntoon kehittämistoimintaan.

Luottamukselliset yhteydenotot:
info@yritysmyyntikuntoon.fi 
040 6634 355 / Niko Halonen.

 

Etusivu www.yritysmyyntikuntoon.fi 
Seuraava artikkeli Yrityskauppa ja myyntikunto – Yrityksen myyntikunto 

Comments are closed